Gandum Pengeringan Induksi kalayan metode Pemanasan Induksi

Tabungan énergi dina sisikian drying induksi kalayan metode pemanasan induksi Sacara taunan Kazakhstan ngahasilkeun sakitar 17-19 juta ton gandum dina beurat bersih, ékspor sakitar 5 juta ton gandum, sareng volume rata-rata konsumsi domestik ngahontal 9-11 juta ton. Pangembangan salajengna industri gandum sareng promosi ékspor gandum peryogi ngembangkeun infrastruktur… Maca deui