panyabutan palapis induksi pikeun nyoplokkeun cet

panyabutan palapis induksi pikeun ngaleungitkeun cet Prinsip ngaleupaskeun palapis induksi Disonder induksi dianggo ku prinsip induksi. Panas dihasilkeun dina substrat baja sareng beungkeutanana rusak. Lapisanana teras dihapus sadayana tanpa dibubarkeun sareng leres-leres bébas tina agén anu kontaminasi, nyaéta média blast. Ieu jelas-jelas ngajantenkeun pembuangan sareng daur ulang limbah… Maca deui