frekuensi tinggi prosés camshafts induksi hardening

prosés camshafts induksi frékuénsi luhur frékuénsi induksi pemanasan mangrupikeun padika anu pikaresep pikeun camshaf hardening. Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta pikeun ngébréhkeun rupa-rupa sampel waja dina sababaraha detik. Upami pemanasan induksi diintegrasikeun kana jalur produksi, unggal camshaft tiasa dikeraskan kalayan gampang dikontrol sareng réabilitas. Mesin kami ngamungkinkeun anjeun sapinuhna… Maca deui