Induksi Brazing Steel Kawat

Induksi Brazing Steel Kawat Jeung High Frequency Élmu sarta Brazer

Tujuan Pikeun manaskeun coil sareng rakitan kawat nepi ka 1300 ° F (704 ° C) dina waktos 60 detik pikeun nyérélék.
Bahan Platinum coil, kawat baja, braze témpél
Hawa 1300 ° F (704 ° C)
frékuénsi 1000kHz
Peralatan DW-UHF-4.5kW kaluaran, stasiun panas jauh ngandung hiji kapasitor 1.2 microfarad, coil induksi khusus-dirancang, pyrometer optik, susceptor stainless steel, sareng zirconia
dirasakeun ka imah susceptor nu.
Ngolah Susceptor waja bentuk C dianggo pikeun mastikeun komo pemanasan sareng pikeun gampang ngamuat sareng ngabongkar sampel. Kakuatan RF tina catu daya manaskeun susceptor kana suhu anu diperyogikeun 1700 ° F (926 ° C) dina 45 detik. Saatos némpelkeun braze diterapkeun kana rakitan kawat, rakitan disimpen
jero susceptor. Butuh 3.5 detik pikeun panaskeun kawat kana suhu brazing anu optimum 1300 ° F (704 ° C) sareng témpél kotok ngalir rata sareng konsistén.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Fast, akurat, panas repeatable
• Kamampuh panaskeun daérah anu alit pisan dina kasabaran produksi anu tepat
• Leuwih alus kualitas gabungan, oksidasi ngurangan