téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ mangrupikeun sistem nilai tambah anu tiasa lebet langsung kana sél pabrikan, ngirangan sampah, limbah, sareng tanpa peryogi obor. Sistemna tiasa ngonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng dugi ka sistem otomatis. Sistem brazing sareng solder induksi HLQ sababaraha kali nyayogikeun sendi anu bersih, bebas bocor pikeun… Maca deui

Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

induksi baja stainless steel pikeun waja

Induksi magnét frékuénsi brazing stainless steel pikeun prosés baja tim HLQ disayogikeun sareng 2 bagian anu brazed di laboratorium uji kami. Tujuan: Induksi Brazing tina pin stainless steel 0.15 / 3.81mm kana basa waja. Alat-alat: DW-UHF-6KW-III sistem brazing induksi genggam Industri: Alat-alat & Bahan HVAC: Bahan héksagon (dasar 1 "/ 25.4 mm diaméterna; 0.1" /… Maca deui

Induksi Brazing T Dibentuk Copper Tukang Tembaga

Maju Frékuénsi Induksi Frékuénsi T Berbentuk Tembaga Tubing Assemblies Tujuan: Tés 1 - Induksi brazing T-tubing assembling tubing assemblies - 3 sendi sakaligus Test 2 - Induction brazing tubing tubing Industri: Bahan HVAC: Tambaga umbi 6, 8, 10, 12 mm (015 ⁄64, 05⁄16, 025⁄64, 015⁄32 inci.); kandelna: 1 mm (03⁄64 inci.) Paduan: Cingcin Cu-P-Ag Tip: Pamakéan cincin alloy nyaéta… Maca deui

Induksi Mesin Brazing

Induksi Brazing Machine & Equipment Soldering
ciri utama:
    1. modul IGBT sareng téknologi inverting generasi kahiji parantos dianggo.
    2. Struktur saderhana sareng beurat enteng sareng gampang dijaga.
    3. Sederhana pikeun dioperasikeun, sababaraha menit cekap pikeun diajar.
    4. Sederhana dipasang, pamasangan tiasa dilakukeun ku jalma anu teu profesional pisan gampang.
    5. kaunggulan modél ku waktos otomatis, kakuatan sareng waktos operasi dina waktos manaskeun sareng waktos hujan tiasa tos sateuacana sacara répektif, pikeun ngawujudkeun kurva pemanasan anu saderhana, modél ieu disarankeun pikeun digunakeun pikeun produksi batch pikeun ningkatkeun kaulangan.
   6. Modél anu dipisahkeun didesain pikeun nyocogkeun kotor tina sababaraha kasus.
spésifikasi:
Series
model
kakuatan input Max
Max ayeuna input
frékuénsi Oscillate
input tegangan
siklus tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 induksi generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Numutkeun aplikasi nu
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 induksi generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction generator
35KW
51A
DW-MF-45 induksi generator
45KW
68A
DW-MF-70 induksi generator
70KW
105A
DW-MF-90 induksi generator
90KW
135A
DW-MF-110 induksi generator
110KW
170A
DW-MF-160 induksi generator
160KW
240A
DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
70KW
105A
DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
90KW
135A
DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
110KW
170A
DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku
160KW
240A
Tungku lebur induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku lebur induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku lebur induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku lebur induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku lebur induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku lebur induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 induksi lebur tungku
110KW
170A
DW-MF-160 induksi lebur tungku
160KW
240A
DW-MF-110 induksi Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
DW-HF-04 Series
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-15 Series
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-25 Series
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-HF-35 Series
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
DW-HF-45 Series
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
DW-HF-60 Series
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
DW-HF-80 Series
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
DW-HF-90 Series
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
DW-HF-120 Series
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
phase220V hiji
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ