Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

Induksi Tembaga Pegang Copél Kanggo Tube Steel

Induksi Genggam Brazing Tambaga Pikeun Tabung Baja Tujuan Silinder tambaga tembaga, kabel tambaga, sareng tabung waja di handapeun 20 detik nganggo sistem pemanasan induksi genggam DW-UHF-6KW-III. Alat-alat DW-UHF-6KW-III sistem pemanasan induksi genggem Tés 1 Bahan • Silinder tambaga kana kawat tambaga. Kakuatan: 6.6kW Suhu: 871 ° C (1600 ° F) Waktos: 20 detik Uji 2 Bahan •… Maca deui

Induksi Tukang Tambaga Tembaga Kanggo Kulkas

Induksi Brazing Tube Tambaga Kanggo Réfrigerasi Objektif Induksi Brazing tina Tabung Kulkas Tambaga kana Alat-alat Tube Tubuh DW-UHF-6KW-I Sistem Géning Induksi Genggam Bahan Bahan Tembaga Réfrigerasi kana tabung baja Tabung tambaga - 0.2 "(5.08mm) dina pipir Steel tube Flared panganteur 0.25 "(6.35mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 6 detik Hasil sareng Kesimpulan: Suksés ngarobih… Maca deui

Induksi Tukang Tembaga Tukang Tembok Panas Exchanger

Induksi Brazing Copper Tube of Heat Exchanger Objektif Brazing exchanger panas tambaga kana pipa tambaga Industri Rupa-rupa industri Bahan dasar Tabung tambaga - Diaméter / kandel tabung éksternal: 12.5 x 0.35 sareng 16.75 x 0.4 - Jinis rakitan: puteran gabungan Bahan sanésna Cingcin alloy Alat. DW-UHF-6KW-III induksi genggam manaskeun brazing Parameter Konci ... Maca deui

Induksi Brazing Tambaga pipe fittings

Induksi Brazing Tambaga fittings
tujuan: Tambaga 'tees' sareng 'ells' kedah dipasihan awak aluminium tina klep kulkas

bahan: klep tambaga klep palanggan nutu

hawa: 2550 ºF (1400 ° C)

frékuénsi: 585 kHz

alat-alat: DW-UHF-10kw Sistim pemanasan induksi kaasup hiji workhead ngandung dua kapasitor 1.5μF (total 0.75μF) sarta tilu-balikkeun coil hélik

prosés: klep nu ieu disimpen di jero coil jeung RF kakuatan pemanasan induksi diterapkeun dugi bagian nu dipanaskeun jeung hawa required na braze nu katempona keur ngalir kana gabungan teh. Dua ukuran tube anu ngajalankeun ngagunakeun sarua Sistim pemanasan induksi setélan jeung béda kali siklus.

Hasilna / Mangpaat • énergi anu dilarapkeun ukur keur zone ka jadi dipanaskeun • pemanasan ti gabungan / braze nyaeta seragam jeung repeatable