Brazing motong Alat jeung induksi

Brazing motong Pakakas kalawan induksi

Tujuan: Pikeun braze congcot sarta aci pikeun alat motong

Bahan Palanggan disadiakeun bagian

Hawa preforms Braze nunjukkeun cet

Suhu 1300 - 1400 ºF (704 - 760 ° C)

Frékuénsi 400 kHz

Alat-alat: DW-UHF-6kw-I, 250-600 kHz Sistim pemanasan induksi, kaasup stasiun panas jauh ngagunakeun dua kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF) A dua-posisi, dua-péngkolan pemanasan induksi coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu .

Prosés: Dua susunan bagian disimpen dina coils individu. preforms Braze disimpen dina congcot di gabungan teh. bagian nu dirakit ieu disimpen di jero coil pemanasan induksi sarta dipanaskeun dugi braze nu melts.

Hasilna / Mangpaat: design coil efisien nyandak pemanasan simultaneous dua bagian dina Sistim 2kW tunggal. dual braze geus dilakonan dina waktu prosés diperlukeun, ngaronjatna prosés throughput