Induksi Tempering Spring

Induksi Tempering Spring kalawan High Frequency induksi Élmu sarta Equipment

Tujuan Suhu cinyusu ku manaskeun dugi ka 300 ° C (570 ° F) dina 2 - 4 detik
Bahan steel baja AISI 302 springs- panjangna béda ti 60 ka
110 mm - diaméter luar 8 mm.- diaméterna kawat tina 0.3 dugi ka 0.6 mm
Hawa 300 ° C (570 ° F)
Frékuénsi 326 kHz
Alat-alat • DW-UHF-10kW Sistim pemanasan induksi
• jauh workhead, dua kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)
• multi péngkolan C-kanal coil dikembangkeun pikeun aplikasi ieu
Proses Springs dipasang dina mandrel sanés logam pikeun ngagampangkeun muat sareng ngabongkar teras disimpen di jero coil (gambar). Kakuatan diterapkeun salami 2 - 4 detik, ngalengkepan prosés tempering. C-kanal ngadistribusikaeun pemanasan sacara merata sareng ngamungkinkeun pementasan anu merenah sareng ngaleungitkeun cinyusu.
Hasilna / Mangpaat Kekecapan: Energi keur dilarapkeun langsung ka cinyusu wungkul; hawa sarta fixturing sakurilingna henteu dipanaskeun.
Precision: suhu sarta durasi prosés nu dikawasa
Genah: metoda integrates kana prosés kontinyu