perangko genggam induksi pengerasan

induksi ngeraskeun perangko genggam baja Objektif Induksi pengerasan sababaraha ukuran ukuran parangko nyirian genggam. Wewengkon anu bakal dikeras nyaéta 3/4 ”(19mm) nepi ka burit. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) sareng 5/8" (15.8mm) Suhu pasagi: 1550 ºF (843 ºC) Frékuénsi 99 peralatan kHz • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan… Maca deui