Dasar Brazing induksi

Dasar Brazing induksi pikeun jointing tambaga, pérak, brazing, baja jeung stainless steel, jsb.

Induksi Brazing nganggo logam panas sareng pangisi pikeun ngagabung kana logam. Sakali dilebur, pangeusi ngalir di antara logam dasar anu caket (potongan anu ngagabung) ku aksi kapilér. Pangeusi molten berinteraksi sareng lapisan ipis tina logam dasar pikeun ngawangun gabungan anu kuat sareng tahan bocor. Sumber panas anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun brazing: induksi sareng pemanasan résistansi, oven, tungku, obor, sareng sajabana Aya tilu padamelan brazing umum: kapilér, kiyeu sareng kapang. Panyawat induksi ngan ukur anu mimiti tina ieu. Ngagaduhan celah anu leres antara logam dasar penting pisan. Gap anu ageung teuing tiasa ngirangan kakuatan kapilér sareng nyababkeun lemah sendi sareng porositas. Épansi termal ngandung hartos sela kedah diitung pikeun logam dina suhu brazing, sanés rohangan. Jarak optimal biasana 0.05 mm - 0.1 mm. Sateuacan anjeun merankeun Brazing henteu repot. Tapi sababaraha patarosan kedah ditalungtik - sareng diwaler - pikeun mastikeun yén gabung, hemat biaya. Misalna: Kumaha cocog sareng logam dasar pikeun nyusahkeun; naon desain coil anu pangsaéna pikeun waktos sareng kualitas anu khusus; kedah brazing anu manual atanapi otomatis?

bahan brazing
Dina DAWEI Induction kami ngajawab ieu sareng poin konci anu sanés sateuacan nunjukkeun solusi brazing. Difokuskeun fluks Logam dasar biasana kedah dilapis ku pelarut anu katelah fluks sateuacan dikencarkeun. Flux ngabersihkeun logam dasar, nyegah oksidasi énggal, sareng nyababkeun daérah brazing sateuacan damel brazing. Penting pisan pikeun nerapkeun fluks anu cekap; sakedik teuing sareng fluksna tiasa janten
jenuh ku oksida sareng kaleungitan kamampuanna ngajaga logam dasar. Fluks henteu diperyogikeun. Pangisi fosfor-bantalan
bisa dipaké pikeun braze alloy tambaga, kuningan jeung gangsa. Brazing bébas fluks ogé dimungkinkeun ku atmosfir aktif sareng vakum, tapi brazing kedah dilakukeun di ruang atmosfir anu dikontrol. Flux kedah normal dipiceun tina bagian saurna pengisi logam parantos padet. Métode panyabutan anu sanés dianggo, anu paling umum nyaéta quenching cai, acar sareng sikat kawat.

 

Naha milih induksi Brazing?

Naha milih induksi Brazing?

Téknologi pemanasan induksi terus-terusan ngagentoskeun seuneu anu kabuka sareng oven salaku sumber panas anu dipikaresep dina brazing. Tujuh alesan konci ngajelaskeun popularitas ieu:

1. solusi Speedier
Pemanasan induksi mindahkeun langkung énergi per millimeter pasagi tibatan seuneu anu kabuka. Sacara sederhana, induksi tiasa merobih langkung seueur bagian per jam tibatan prosés alternatip.
2. throughput leuwih gancang
Induksi cocog pikeun integrasi garis. Kumpulan bagian henteu kedah dicandak atanapi dikintun pikeun ngahiang. Kontrol éléktronik sareng coil khusus hayu urang ngahijikeun prosés brazing kana prosés produksi anu lancar.
3. kinerja konsisten
Pemanasan induksi tiasa dikontrol sareng tiasa diulang. Lebetkeun parameter prosés anu dipikahoyong kana alat-alat induksi, sareng éta bakal ngulang siklus pemanasan anu ngan ukur nyimpang.

4. controllability unik

Induksi ngamungkinkeun operator ningali prosés brazing, hal anu sesah ku seuneu. Panas sareng tepat ieu ngaleutikan résiko panas teuing, anu nyababkeun lemah sendi.
5. lingkunganana leuwih produktif
Seuneu kabuka nyiptakeun lingkungan damel anu teu raoseun. Moral operator sareng produktivitas sangsara salaku hasilna. Induksi jempé. Sareng ampir teu aya kanaékan suhu lingkungan.
6. Nempatkeun spasi anjeun dianggo
Parabot brazing Induksi DAWEI gaduh tapak leutik. Stasion induksi gampang dipasang kana sél produksi sareng tata letak anu aya. Sareng kompak, sistem sélulér kami ngantep anjeun damel dina bagian anu hésé diakses.
7. No-kontak prosés
Induksi ngahasilkeun panas dina logam dasar - sareng teu dimana-mana deui. Éta prosés henteu kontak; logam dasar henteu pernah kontak sareng seuneu. Ieu ngajaga logam dasar tina perang, anu dina gilirannana ningkatkeun kualitas ngahasilkeun sareng kualitas produk.

naha milih brazing induksi

 

 

 
naha milih brazing induksi