induksi panas prosés ngabentuk sareng ngajalin

Ngabentuk Panas Induksi sareng Ngalaksanakeun prosés Induksi Panas Ngabentuk mangrupikeun prosés dina pembuatan pengikat industri sapertos baud, sekrup sareng paku keling. Panas dipaké pikeun ngalemeskeun logam anu biasana lambar, palang, tabung atanapi kawat teras tekanan dianggo pikeun ngarobih bentuk logam ku ngalakukeun naon waé… Maca deui