Induksi Paja Stainless Steel Tubes to Kuningan Base

Objektif Induksi Soldering tabung stainless steel kana basa kuningan Peralatan DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Bahan Pelanggan bahan kaasup fluks Parameter Konci Daya: 2 kW Suhu: 482 ° F (250 ° C henteu diukur) Waktos: 14 -16 detik Proses Léngkah Paréntah prosés palanggan parantos dituturkeun Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6KW-III diwatesan kana Hasil 2kW sareng Kesimpulan Posisi posisi numutkeun… Maca deui

Induksi Soldering steel Steel Tubing

Induksi Soldering steel Steel Tubing kalawan Unit IGBT Soldering Élmu sarta

Tujuan Panas a.125 "(3.175mm) diaméterna tabung stainless steel kana 1" diameter silinder 1 "(25.4mm) jangkung kanggo aplikasi solder
Bahan silinder stainless steel sarta tube
Hawa nunjukkeun cet
Kalungguhan cingcin preform solder bébas
Hawa 300-400 ºF (150-205 ºC)
Frékuénsi 235 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, catu daya induksi 150-400 kHz, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF).
Coil pemanasan induksi pancake tilu péngkolan dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Tés awal tanpa solder mastikeun yén logam ngahontal suhu anu diperyogikeun sareng pola pemanasan dina bagian na. Cingir preform disimpen dina tabung dina sendi. Bagean na disimpen dina coil pemanasan induksi dipanaskeun dugi solder ngalembereh.
Hasil / Kauntungan Targét pemanasan anu tiasa diprogram sareng tiasa diatur ngahontal profil panas anu dipikahoyong. Kacepetan teuing propil panas henteu ngalaksanakeun panas ngalangkungan gabungan sareng lambat teuing siklus panas ngejat
atanapi dries nu fluks ngabalukarkeun aliran solder goréng.

soldering tubing stainless steel