Soldering Antenna Kawat Jeung induksi

Soldering Antenna Kawat tina Radio Ku IGBT High Frequency induksi Panaskeun 

Tujuan Pikeun manaskeun rakitan anténeu coaxial dugi ka 600 ° F dina waktos 2 detik kanggo aplikasi solder. Tujuanana pikeun ningkatkeun prosedur anu parantos aya ku zat solder anu peryogi 10 dugi 15 detik.
Perakitan anteneu aluminium diaméter .250 "diaméter, ferrule aluminium, témpél solder, cét nunjukkeun suhu
Hawa 600 ° F
Frékuénsi 333 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5kW catu daya, stasion panas jauh kalayan kapasitor 1.2 μF sareng coil induksi anu dirancang khusus.
Prosés Tés awal dilakukeun ku suhu nunjukkeun cét pikeun ngawangun profil pemanasan sareng nangtoskeun waktos-ka-suhu. Témpél solder teras dilarapkeun kana rakitan anténeu sareng ferrule aluminium. Kakuatan RF dilarapkeun salami dua detik pikeun panas sareng ngalirkeun sendi solder.
Hasil Hasil anu teras sareng teras-terasan kahontal dina jangka waktu dua detik anu diperyogikeun. Pemeriksaan caket tina gabungan solder nunjukkeun yén solder na ngalir ogé sareng ngawangun gabungan anu alus, padet.

Soldering Antenna Kawat Jeung induksi