Induksi ngaleutikan Fit Aluminium aci

Induksi ngaleutikan Fit Aluminium aci jeung sistem pemanasan IGBT induksi

Tujuan Panas agul impeller aluminium janten 200 ºF (93 ºC) sareng nyusut pas kana aci.
Agul impeller Bahan Aluminium sareng batang .28 "(7.109mm), aci aluminium
Hawa 200 ºF (93 ºC)
Frékuénsi 255 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6W, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik pamisah dua péngkolan dianggo pikeun merata bukaan dina agul impeller. Agul impeller dipanaskeun salami 20 detik dugi ka 200 ºF (93 ºC). Agul impeller teras dicabut tina coil & dialihkeun kana aci kanggo ngalengkepan aplikasi panyusutan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Hasil Repeatable
• ngurangan waktu siklus, ongkos consumables handap
• Komo distribusi panas

Ngaleutikan Fit Aluminium

 

 

 

 

 

 

 

 
Ngaleutikan Aluminium Fit kalawan induksi