Induksi ngaleutikan pas Carbide Ring

Induksi ngaleutikan pas Carbide Ring Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Obyektif ngaleutikan pas cingcin carbide kana korsi klep baja
Bahan Baja klep korsi 6 "(152.4mm) OD kalayan 3" (76.2mm) liang ID & .75 "(19mm) kandel, cincin karbida
Hawa 500 ºF (260 ºC)
Frékuénsi 85 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-15kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.50 μF jumlahna 0.25 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah A tilu péngkolan hélik coil ieu dipaké pikeun panas jok klep baja.
Korsi klep waja disimpen dina coil sareng dipanaskeun salami 50 detik kanggo ngagedéan liang tengah & teundeun cincin karbida dina
pikeun ngaleutikan prosés pas.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Hasil akurat tur repeatable
• betah integrasi kana garis produksi aya
• Énergi éfisién, ngan ukur manaskeun bagéanna, sanés suasana di sakurilingna
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

ngaleutikan pas ring carbide