induksi ujung karbida brazing kana huntu sirah baja

indéks frékuénsi luhur tip karbida brazing kana prosés huntu sirah baja Tujuan dina uji aplikasi ieu, ujung karbida brazing karbida kana huntu sirah anu damel baja. Alat brazing induksi alat DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan coil pemanasan induksi khusus Bahan-bahan • huntu sirah damel baja • némpél Brazing Parameter Konci Kakuatan: 4.5 kW Waktos: 6 detik prosés Bokong Induksi:… Maca deui

téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ mangrupikeun sistem nilai tambah anu tiasa lebet langsung kana sél pabrikan, ngirangan sampah, limbah, sareng tanpa peryogi obor. Sistemna tiasa ngonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng dugi ka sistem otomatis. Sistem brazing sareng solder induksi HLQ sababaraha kali nyayogikeun sendi anu bersih, bebas bocor pikeun… Maca deui

Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Indéks Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi pikeun Téknologi Proses Baja Stainless Tujuan Tujuan tina induksi brazing tambaga ieu kana stainless steel nganggo catu daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kalayan stasiun pemanasan khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Kakuatan Parameter Konci: 23.65 kW Suhu: Kira-kira 1300 ° F (704) ° C Waktos: 3.5 menit Bahan-bahan Cooper… Maca deui

Induksi Brazing Tambaga T Pipa Kalayan Mesin Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Copper T Pipe Kalayan Mesin Élmu Induksi Objektif Meunteun ngaganti tambaga seuneu t prazing sareng brazing induksi. Alat-alat DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi frékuénsi tinggi Bahan • Tabung utama tambaga - 1.13 "(28.7 0mm) OD 1.01" (25.65 mm) ID • Tabung riser tambaga - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) KTP… Maca deui

Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

Tube tinggi induksi tube baja pikeun baja

Induksi frékuénsi luhur tabung waja brazing kana pas baja Objektif brazing induksi frékuénsi luhur tabung baja kana pas baja Disarankeun Parabot Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta DW-UHF-6KW-III induksi genggam brazing pamanas pemanasan. Bahan: Tabung baja kana baja anu cocog sareng bantalan nganggo cing alloy brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 sareng… Maca deui

Brazing tube tambaga keur pas kuningan

Tabung tambaga brazing frékuénsi luhur Induksi pikeun prosés pas pas Tujuan objék brazing tambaga kana pas kuningan nganggo alloy brazing sareng fluks dina 60 detik. Peralatan 1. DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam 2 péngkolan hélik coil Bahan • Kuningan pas • Tabung tambaga • Perak brazing alloy (tos kabentuk) • Flux Key Parameter Suhu: Kira-kira 1350 ° F (732 ° C)… Maca deui

Induksi Mesin Brazing

Induksi Brazing Machine & Equipment Soldering
ciri utama:
    1. modul IGBT sareng téknologi inverting generasi kahiji parantos dianggo.
    2. Struktur saderhana sareng beurat enteng sareng gampang dijaga.
    3. Sederhana pikeun dioperasikeun, sababaraha menit cekap pikeun diajar.
    4. Sederhana dipasang, pamasangan tiasa dilakukeun ku jalma anu teu profesional pisan gampang.
    5. kaunggulan modél ku waktos otomatis, kakuatan sareng waktos operasi dina waktos manaskeun sareng waktos hujan tiasa tos sateuacana sacara répektif, pikeun ngawujudkeun kurva pemanasan anu saderhana, modél ieu disarankeun pikeun digunakeun pikeun produksi batch pikeun ningkatkeun kaulangan.
   6. Modél anu dipisahkeun didesain pikeun nyocogkeun kotor tina sababaraha kasus.
spésifikasi:
Series
model
kakuatan input Max
Max ayeuna input
frékuénsi Oscillate
input tegangan
siklus tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 induksi generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Numutkeun aplikasi nu
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 induksi generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction generator
35KW
51A
DW-MF-45 induksi generator
45KW
68A
DW-MF-70 induksi generator
70KW
105A
DW-MF-90 induksi generator
90KW
135A
DW-MF-110 induksi generator
110KW
170A
DW-MF-160 induksi generator
160KW
240A
DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
70KW
105A
DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
90KW
135A
DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku
110KW
170A
DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku
160KW
240A
Tungku lebur induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku lebur induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku lebur induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku lebur induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku lebur induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku lebur induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 induksi lebur tungku
110KW
170A
DW-MF-160 induksi lebur tungku
160KW
240A
DW-MF-110 induksi Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
DW-HF-04 Series
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-15 Series
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
220V fase hiji
80%
DW-HF-25 Series
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-HF-35 Series
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
DW-HF-45 Series
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
DW-HF-60 Series
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
DW-HF-80 Series
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
DW-HF-90 Series
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
DW-HF-120 Series
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
phase220V hiji
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ

 

Dasar Brazing induksi

Dasar Brazing induksi pikeun jointing tambaga, pérak, brazing, baja jeung stainless steel, jsb.

Induksi Brazing nganggo logam panas sareng pangisi pikeun ngagabung kana logam. Sakali dilebur, pangeusi ngalir di antara logam dasar anu caket (potongan anu ngagabung) ku aksi kapilér. Pangeusi molten berinteraksi sareng lapisan ipis tina logam dasar pikeun ngawangun gabungan anu kuat sareng tahan bocor. Sumber panas anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun brazing: induksi sareng pemanasan résistansi, oven, tungku, obor, sareng sajabana Aya tilu padamelan brazing umum: kapilér, kiyeu sareng kapang. Panyawat induksi ngan ukur anu mimiti tina ieu. Ngagaduhan celah anu leres antara logam dasar penting pisan. Gap anu ageung teuing tiasa ngirangan kakuatan kapilér sareng nyababkeun lemah sendi sareng porositas. Épansi termal ngandung hartos sela kedah diitung pikeun logam dina suhu brazing, sanés rohangan. Jarak optimal biasana 0.05 mm - 0.1 mm. Sateuacan anjeun merankeun Brazing henteu repot. Tapi sababaraha patarosan kedah ditalungtik - sareng diwaler - pikeun mastikeun yén gabung, hemat biaya. Misalna: Kumaha cocog sareng logam dasar pikeun nyusahkeun; naon desain coil anu pangsaéna pikeun waktos sareng kualitas anu khusus; kedah brazing anu manual atanapi otomatis?

bahan brazing
Dina DAWEI Induction kami ngajawab ieu sareng poin konci anu sanés sateuacan nunjukkeun solusi brazing. Difokuskeun fluks Logam dasar biasana kedah dilapis ku pelarut anu katelah fluks sateuacan dikencarkeun. Flux ngabersihkeun logam dasar, nyegah oksidasi énggal, sareng nyababkeun daérah brazing sateuacan damel brazing. Penting pisan pikeun nerapkeun fluks anu cekap; sakedik teuing sareng fluksna tiasa janten
jenuh ku oksida sareng kaleungitan kamampuanna ngajaga logam dasar. Fluks henteu diperyogikeun. Pangisi fosfor-bantalan
bisa dipaké pikeun braze alloy tambaga, kuningan jeung gangsa. Brazing bébas fluks ogé dimungkinkeun ku atmosfir aktif sareng vakum, tapi brazing kedah dilakukeun di ruang atmosfir anu dikontrol. Flux kedah normal dipiceun tina bagian saurna pengisi logam parantos padet. Métode panyabutan anu sanés dianggo, anu paling umum nyaéta quenching cai, acar sareng sikat kawat.

 

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Tujuan: Pikeun braze kuningan tungtung-panyambungna kana tabung tambaga dipake dina garis hawa pesawat assembly Bahan kuningan tungtung panyambungna, tabung tambaga of diaméter béda

Hawa 1400 ºF 750 ° C

Frékuénsi 350 kHz

Alat-alat Sistim pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kaasup a coil induksi hélik tilu péngkolan ngagunakeun dua kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Prosés Pikeun bagian diaméterna leuwih leutik, fluks geus dilarapkeun ka sakabéh bagian sarta tube tambaga keur gabungan kuningan anu dirakit maké preforms brazing (sahingga pikeun jumlah sarua tina braze di unggal joint). assembly nu ieu disimpen di coil jeung dipanaskeun pikeun 20-30 detik ngahontal suhu 1400 ° F. Pikeun rakitan tube tambaga gedé, anu prosés sarua dipake, tapi alloy braze geus lengket-fed kana gabungan ka nyegah alloy ti nyérélék kaluar ti gabungan ti. A kontrol kaki switch Disarankeun ngaktipkeun kadali hadé tina prosés.

Hasilna / Mangpaat

Ékonomi: Power anu dikonsumsi salila pemanasan hijina

Konsistensi: hasil mendi braze anu repeatable jeung seragam

Tinggi Frékuénsi induksi Brazing Inten Inserts

Tinggi Frékuénsi induksi Brazing Inten Inserts

tujuan: inserts inten induksi Brazing kana cingcin pangeboran baja

material : • ring baja jeung inten inserts • Braze shim preform • Flux

hawa:1300 - 1350 (700 - 730) ° F (° C)

frékuénsi:78 kHz

alat-alat: DW-HF-15kW, Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.5 μF (total 0.25 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

prosés: A multi péngkolan, internal-éksternal hélik coil (a) geus dipaké pikeun ngahasilkeun pola pemanasan nu diperlukeun. tés awal dina ring nyalira nangtukeun sistem tuning. Fluks geus dilarapkeun ka bagian jeung shims braze téh diselapkeun kana liang counter-bosen (B). Ieu dituturkeun ku berlian sintetis. bagian nu geus dimuat kana coil jeung beurat ieu disimpen onto nu intan (C). kakuatan RF induksi Élmu sarta diterapkeun nepi ka aliran braze. kakuatan dipareuman jeung bagian hawa cools ka suhu kamar.

Hasilna / Mangpaat • ngurangan ring warping dibandingkeun pemanasan induksi tungku • waktos siklus turun alatan ngurangan tanjakan-up na kali cooldown