Induksi Annealing Tambaga Kawat

Induksi Annealing Tambaga Kawat

tujuan: Induksi Ngepaskeun kawat tambaga anu brazing pikeun ngahasilkeun preform.

Bahan: Tambaga Nikel Perak 2774 Rod alloy 0.070 ″ (1.8mm) diaméterna.

Hawa 650ºF (343.3ºC)

Frékuénsi 580 kHz

Alat-alat: • DW-UHF-6kW-III Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jauh kalayan hiji kapasitor 1.0 μF, sarta 4-20 ma input controller jeung rojong dina tegangan ramping. • Hiji induksi pemanasan coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Ngolah A coil hélik unik nu diwangun ku opat coils padeukeut disambungkeun di paralel sareng pinding tube quartz ieu dipaké pikeun panas kawat ka 650ºF (343.3ºC) pikeun annealing.

Hasilna / Mangpaat pemanasan induksi nyayogikeun: • Produktivitas anu langkung luhur 27 ′ (8.2m) per menit • Pangurangan oksidasi & skala skala • Konsistén, hasil anu tiasa diulang