Induksi Annealing Aluminium

Induksi Annealing Aluminium Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Tujuan Annealing a 1 "biwir dina dewar cryogenik aluminium anu parantos dikerjakeun nalika prosés ngabentuk spin.
Bahan Aluminium dewar, biwir ngagaduhan KTP 3.24 "(82.3mm) sareng kandelna 0.05" (1.3mm)
Hawa 800 ºF (427 ºC)
Frékuénsi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10KW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua péngkolan digunakeun pikeun manaskeun biwir dina dewar kriogenik. Dewar disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami 2 menit kanggo anneal zona panas 1 "anu diperyogikeun.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Fast, controllable, pemanasan akurat
• efisiensi High, ongkos energi low
• Komo distribusi panas