Induksi Soldering Kuningan Panyambung

Induksi Soldering Kuningan Panyambung Dina Panel Solar Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Solder tilu konektor konéng hiji-hiji dina kotak simpang panel surya tanpa mangaruhan komponén dina kotak simpang
Bahan Solar kotak simpang panel, panyambungna kuningan, kawat solder
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 344 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu oval dipaké pikeun manaskeun konektor. Sapotong kawat solder ditempatkeun kana daérah gabungan sareng masing-masing gabungan dipanaskeun nyalira salami 5 detik kanggo solder konektor. Total waktos prosés nyaéta 15 detik pikeun tilu sendi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• akurasi pinpoint nganteurkeun pemanasan ngan pikeun gabungan; henteu mangaruhan komponén sakurilingna
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• ngahasilkeun kualitas luhur, hasil repeatable
• Komo distribusi panas

kuningan connectior

 

 

 

 

 

 

 

RF konektor soldering kuningan

 

 

 

 

 

 

 

konektor kuningan soldering induksi