induksi pipa kuningan tanggungan pikeun bagian kuningan

Tujuan Induksi Frékuénsi Tinggi Pipa kuningan Brazing kana bagian kuningan sareng ujung kuningan dina handapeun hiji menit nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 péngkolan coil Bahan • Bagian lega kuningan • Pipa Kuningan • Alloy brazing basis perak, disayogikeun ku pelanggan Test 1 - Pipa dugi ka seueur: Parameter Konci Daya: 4.4… Maca deui