Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

Induksi pengencangan benang sekrup waja Objektif Panas waja atap hateup nepi ka 1650 ºF pikeun ngégél benang Bahan: Sekrup atap baja tina diaméter anu bénten-bénten kirang ti 1.25 "(31.75mm) diameter, 5" (127mm) Suhu panjang: 1650 ºF (899 ºC) Frékuénsi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua… Maca deui