Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Indéks Frékuénsi Induksi Frékuénsi Tinggi pikeun Téknologi Proses Baja Stainless Tujuan Tujuan tina induksi brazing tambaga ieu kana stainless steel nganggo catu daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kalayan stasiun pemanasan khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Kakuatan Parameter Konci: 23.65 kW Suhu: Kira-kira 1300 ° F (704) ° C Waktos: 3.5 menit Bahan-bahan Cooper… Maca deui