Induksi Catheter Tipping Heating

Aplikasi Pemanasan Catheter Tipping Frékuénsi Tinggi Frékuénsi aplikasi pemanasan kateter induksi sering diperyogikeun di Industri Médis pikeun pembuatan tabung kateter. Kalayan tipping kateter induksi, énergi RF naékkeun suhu dina stainless steel atanapi kapang kuningan, tanpa sacara fisik ngahubungi kapang atanapi nganggo seuneu anu kabuka. Ujung… Maca deui