Induksi Brazing Carbide Tipping Parabot Médis

Induksi Frékuénsi Tinggi Ngabobol Karbida Tipping Alat Pakakas Médis Aplikasi Carbide Tipping mangrupikeun prosés brazing induksi khusus anu bahan tipna karasa janten bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu sesah pisan. Tujuan: Tujuan tina aplikasi ieu: Induksi brazing karbida tip tina alat médis Aranjeunna hoyong nganggo induksi… Maca deui