Induksi Brazing Carbide mun Steel

Tujuanana Frékuénsi luhur induksi brazing karbida kana waja. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin brazing induksi DW-HF-45KW kalayan stasiun pamanas jauh. Bahan: Kepala bor baja magnét ageung sareng karbida. Sirah sakitar. 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) kandel, aci 11 "(279.4mm) panjang x 2" (50.8mm) ka… Maca deui