Induksi Tukang Tembaga Tukang Tembok Panas Exchanger

Induksi Brazing Copper Tube of Heat Exchanger Objektif Brazing exchanger panas tambaga kana pipa tambaga Industri Rupa-rupa industri Bahan dasar Tabung tambaga - Diaméter / kandel tabung éksternal: 12.5 x 0.35 sareng 16.75 x 0.4 - Jinis rakitan: puteran gabungan Bahan sanésna Cingcin alloy Alat. DW-UHF-6KW-III induksi genggam manaskeun brazing Parameter Konci ... Maca deui