Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

Induksi Brazing Stud Kuningan ka Pipa Tambaga Tujuan: Induksi brazing studs kuningan kana pipa tambaga Klién: Pabrikan coil pikeun aplikasi pemanasan industri. Alat-alat: DW-UHF-40KW Induksi Brazing Systems - dua modul. Bahanna: Kancing kuningan (ukuran: diaméter 25mm, jangkungna 20 mm) Kakuatan: 30 kW Proses: Tantangan utama dina prosés brazing induksi ieu… Maca deui