induksi pipa kuningan tanggungan pikeun bagian kuningan

Tujuan Induksi Frékuénsi Tinggi Pipa kuningan Brazing kana bagian kuningan sareng ujung kuningan dina handapeun hiji menit nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 péngkolan coil Bahan • Bagian lega kuningan • Pipa Kuningan • Alloy brazing basis perak, disayogikeun ku pelanggan Test 1 - Pipa dugi ka seueur: Parameter Konci Daya: 4.4… Maca deui

Brazing Tambaga ka Kuningan pipe Jeung induksi

Brazing Tambaga ka Kuningan pipe Jeung induksi

Tujuan: Brazing sababaraha kuningan jeung tambaga rakitan dipaké dina faucets cai braze Bahan, fluks bodas

Hawa 1350 ° F 730 ° C

Frékuénsi 200 atanapi 280 kHz (gumantung coil)

Alat-alat DW-UHF-10KW Sistim pemanasan induksi, jauh sirah karya dua kapasitor 1μF sarta 3-balikkeun coil hélik

Prosés: Tilu coils hélik anu dipaké misah ka braze sauntuyan bagian disadiakeun. Bagian anu dirakit kalawan fluks sarta alloy braze lajeng dipanaskeun. Waktu panas beda-beda ti bagian ka bagian kalawan bagéan ageung nyandak kirang ti menit 3 na, bagian leutik dipanaskeun dina waktu kurang ti 20 detik. Saatos Élmu sarta Téknik bagian anu quench-leuwih tiis.

Hasilna / Mangpaat

Kabisaulangan: nu precision alamiah tina panas induksi ngarojong hiji prosés nu kacida repeatable.

Ékonomi: prosés nu ngamungkinkeun pikeun pamakéan hawa nu leuwih panas alloy braze ti prosés seuneu

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun make pemanasan induksi mun braze pipah tambaga ka kuningan pas maké kawat preform braze. Ngolah éta kajadian dina hiji atmosfer Nitrogén jeung gas hidrogén 4%. The preforms braze ngalembereh dina 1190 ° F, tapi sésa perlu diteundeun dihandap 1300 ° F. Bagian perlu diolah dina laju 175 mun 200 per jam nu ditarjamahkeun jadi 18 detik ti waktu pemanasan per bagian.

Ngukur Tembaga Bahan Ngukur 0.5 ″ OD sareng 2 ″ Panjang, Kuningan pas, Braze Preform, Teu Flux.

Suhu luhur 1190 ː F tapi teu ngaleuwihan 1300 ° F

Frékuénsi: 300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10KW kaluaran solid induksi kaayaan kakuatan pemanasan suplai kalawan tilu (3) busses, dalapan (8) kapasitor totaling 0.66 μF, sarta opat péngkolan hélik coil unik. Ngolah The kaluaran DW-UHF-10KW kaayaan padet kakuatan suplai sapanjang ku opat péngkolan hélik coil unik anu dipaké pikeun ngahontal hasil di handap.

Hasil • Atmosfir dipénta ieu disadiakeun dina jar bel ku supplying 95% nitrogén / 5% hidrogén dina laju 25-30 cfh. • Hiji siklus pemanasan ti ukur 10 detik éta perlu attain aliran braze cukup nu surpasses wates required of 18 detik.