Induksi Brazing Aluminium pikeun Tube Aluminium

Induksi Brazing Aluminium ka Aluminium Tube Objektif Induksi brazing tina dua pipa aluminium Equipment DW-UHF-6KW-III induksi genggaman brazing heater Bahan-bahan pikeun aluminium tube Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: Hasil 3sec sareng Kacindekan: Panangan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat,… Maca deui