Induksi Brazing Tube Aluminium T Joints

Induksi Frékuénsi Tinggi Brazing Aluminium Tube T Sendi Tujuan brazing induksi sababaraha garis dina sambungan aluminium T tube sendi kirang ti 10 detik masing-masing sareng ngempelkeun aluminium anu lebet kana tabung aluminium 1.25 ″ (32mm). Aplikasi na perkawis brazing tina kumpulan tabung aluminium anu diwangun ku dua tabung paralel anu diaméterna luar… Maca deui