kumaha teu pemanasan induksi dianggo?

Hiji sumber listrik frekuensi tinggi ieu dipaké pikeun ngajalankeun hiji ayeuna bolak badag ngaliwatan coil induksi. ieu induksi pemanasan coil dipikanyaho salaku coil karya. Ningali gambar sabalikna.
Petikan ayeuna ngaliwatan ieu induksi pemanasan coil ngabangkitkeun hiji médan magnét pisan sengit na gancang ngarobah dina spasi dina coil karya. workpiece ka jadi dipanaskeun ieu disimpen dina médan magnét bolak sengit ieu.
Gumantung kana sifat bahan bahan damelna, sababaraha hal kajantenan…
médan magnét anu robah induces aliran ayeuna di workpiece conductive. Susunan tina coil karya jeung workpiece nu bisa dianggap salaku hiji trafo listrik. The coil gawé téh kawas nu primér mana énérgi listrik geus fed dina, sareng workpiece kasebut kawas péngkolan tunggal sekundér anu pondok-circuited. Hal ieu ngabalukarkeun arus rongkah keur ngalir ngaliwatan workpiece nu. Ieu nu dipikawanoh salaku arus eddy.
Salian ieu, frékuénsi luhur dipake dina Élmu sarta induksi aplikasi ngakibatkeun naékna fenomena disebut efek kulit. éfék kulit Ieu Angkatan arus bolak ka ngalir dina lapisan ipis arah beungeut workpiece nu. Pangaruh kulit ngaronjatkeun daya tahan éféktif tina logam pikeun petikan tina ayeuna badag. Kituna eta greatly ngaronjatkeun éfék panas induksi ti manaskeun induksi disababkeun ku ayeuna ngainduksi di workpiece nu.

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/08/induction_heating_principle-1.pdf" title = "induction_heating_principle"]