Induksi Élmu sarta Automotive Motor

Induksi Élmu sarta Automotive Motor Jeung High Frequency Mesin induksi Élmu sarta

Tujuanana Panas baja pikeun ngabantosan ngabeungkeut sapotong suntik sareng ngabantosan cerminan.
Bahan awak Steel motor, 60 x 60 x 27 (2.4 x 2.4 x 1.1) mm (dina)
Hawa 260ºC (500ºF)
Frékuénsi 237 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung total 1.5 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Proses / Narasi Koil binocular dua péngkolan dipaké pikeun sacara sakaligus panas dua motor baja sateuacan prosés nyetak suntikan. Ieu ngabantosan nambihan kakuatan beungkeut antara sareng ngagambarkeun plastik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Waktu prosés langkung gancang kalayan tingkat produksi anu ningkat ngalawan oven anu dipecat gas. Oven meryogikeun waktos panas-panjang sareng cool-down panjang.
• Nyata ngurangan tapak suku
• Ngurangan penanganan kusabab lokasi coil induksi caket kana mesin cetak suntikan.