Annealing Metal Perangko Jeung induksi

Annealing Metal Perangko Jeung induksi

tujuan: Élmu sarta induksi tungtung sabalikna ti hiji cap logam meh suung tinimbang retakan / splits nalika struck ku palu.

Bahan S-7 baja tina varying ukuran rectangular cross sectional

Hawa 1400-1800 ºF (760-982) ºC

Frékuénsi 300 kHz

pakakas DW-UHF-10KW, sistem pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 1.5 μF jumlahna 0.75 μF sarta tilu coils pemanasan induksi béda dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Prosés Hiji lima-péngkolan sareng dua coil hélik opat-péngkolan dianggo kanggo panas tungtung parangko kana suhu anu diperyogikeun. Dua ukuran bagian tiasa dijalankeun dina unggal gulungan, nganggo setélan mesin anu sami kecuali waktos siklus. Tingkat siklus gumantung kana ukuran silang. Ukuran pasagi 3/8 ″ (0.9525 cm) nyaéta tingkat handap 10 detik. Laju pikeun ukuran tengah, ½ ”- 1 ½” (1.27 - 3.81 cm) nyaéta 30 dugi 60 detik. Bagian pasagi 1 ″ (2.54 cm) kirang langkung dua menit. Ngepaskeun tiasa mangaruhan panjang waktos siklus anu diperyogikeun. Pikeun kali panas anu langkung pondok, catu daya anu langkung ageung tiasa dianggo.

Hasilna / Mangpaat tepat panas ukur keur aréa anu perlu annealing téh leuwih efisien sarta repeatable ti Élmu sarta Téknik kalawan obor anu.