Induksi Tambangan Tembaga

Tujuanana Tabung tambaga annealing frekuensi tinggi anu seragam sakaligus kana 800 ° F (426 ° C) dina handapeun 10 detik kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-HF-45kw induksi manaskeun Bahan hélik coil Bahan • Dua tabung tambaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - KTP: 0.55" (1.40 cm) - Panjangna: 5.50 "(14.0 cm). Kakuatan Parameter Konci: Suhu 27kW: 842 ° F (450 ° C) Waktos: 5 detik Proses:… Maca deui

Induksi Tambangan Tembaga

Sakaligus Induksi Annealing Copper Tabung Objektif Seragam panas dua tabung tambaga sakaligus ka 800 ° F (426 ° C) dina handapeun 10 detik kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-HF-45kw induksi manaskeun hélik Bahan coil hélik • Dua tabung tambaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - KTP: 0.55" (1.40 cm) - Panjangna: 5.50 "(14.0 cm). Kakuatan Parameter Konci: Suhu 35kW: 842 ° F (450 ° C)… Maca deui