Ngabubaran Tabung Aluminium sareng Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Aluminium Tube with High Frequency Induction Heating Novel aplikasi daérah pemanasan induksi meryogikeun nganalisis distribusi suhu dina komponén anu dipanaskeun kalayan memperhatoskeun struktur anu saluyu sareng sipat bahan. Metode unsur terhingga (FEM) nyayogikeun alat anu kuat pikeun ngalakukeun analisis sapertos kitu sareng optimalisasi prosés pemanasan induksi ngalangkungan… Maca deui