Aluminium Scraps daur ulang lééh jeung Prosés

scraps aluminium prosés lebur ngadaur mulang

Aluminium Scraps daur ulang lééh nya éta prosés ku nu scraps aluminium bisa bahannana tiasa dipaké deui dina produk sanggeus produksi awal na. Prosésna ngalibatkeun saukur ulang lebur éta logam, nu tebih kirang mahal jeung énergi-intensif ti nyieun aluminium anyar liwat éléktrolisis aluminium oksida (Al2O3), nu kedah heula ditambang ti bijih bauxite lajeng disampurnakeun ngagunakeun prosés bayer. Didaur ulang scraps aluminium merlukeun ukur 5% tina énergi dipaké sangkan aluminium anyar ti bijih atah. Ku sabab kitu, kira 36% tina kabeh aluminium dihasilkeun di Amérika Serikat asalna tina besi tua didaur heubeul. peti inuman dipaké nyaéta komponén pangbadagna scraps aluminium diprosés, sarta lolobana mangka dijieun deui kana kaléng aluminium.

HLQ induksi Equipment Co nyadiakeun anjog ka Aluminium Scraps daur ulang lebur tungku pikeun didaur ulang aluminium Scraps / kaléng / ingots na dross pikeun daur ulang aluminium Industri Filed.

Hambalan operasi:

  • A operator tungku Aluminium scraps / ingots / kaléng daur ulang bakal nempatkeun bagian aluminium atawa alumunium ingot / besi tua salaku muatan dina induksi lebur aluminium daur ulang tungku sarta ngamimitian tungku dimimitian prosés lebur. Nambahkeun muatan beuki aluminium prosés ieu téh sasaena sakumaha aluminium molten transmits panas hadé.
  • Lamun hawa aluminium ngahontal 1220.66 ° F nu kabukti mun cair. Sagala résidu ti palapis jeung cet tina kaléng baris ngambang dina beungeut cai. hasil gigir ieu disebut dross sarta bisa skimmed ku ladle baja. Ieu perlu pikeun niiskeun sateuacan eta bisa disposed kaluar aman.
  • Salajengna, anu crucible (tungku) bakal tuang kaluar aluminium murni. Biasana, hidrolik mékanisme cara ngadengdekkeun disadiakeun pikeun tuang jumlah badag tina logam cair.
  • Tungtungna, kalayan perawatan, anu aluminium molten bakal dituang kana kapang pikeun niiskeun handap lajeng geser kaluar pikeun pamakéan.

Advantages of induksi tungku scraps aluminium ngadaur mulang:

1, simpen energi jeung ngurangan hawa lingkungan

Aslina workshop tungku solar dina polusi, tapi oge pipa knalpot bantu, jero tur luar panas tungku boga angka nu gede ngarupakeun sebaran dina bengkel, hasilna workshop suhu luhur. Kitu teh kondisi tungku aslina, paling escapes ka hawa, aya panas leungitna konduksi, produksi konsumsi kakuatan badag, ningkatkeun biaya produksi. Dina waktu nu sarua, di hawa nambahan ambient. Prosés pemanasan induksi éléktromagnétik, unsur panas nyaéta ngaliwatan pemanasan médan magnét, dina raraga ngurangan leungitna konduksi panas, panas gancang, lebur gancang, sahingga ngurangan konsumsi énergi. Ngurangan pamakean listrik. Sanggeus ngabandingkeun tina test eksperimen sarta modifikasi, daya nyimpen éfék anu 20% -40%.

2, pemanasan gancang, kontrol hawa akurat real-time

pemanasan Induksi éléktromagnétik Metoda nyaéta ngaliwatan garis médan magnét nyieun panas panas gancang, anu lebur gancang Aluminium Galunggung. Kadali hawa nyaéta nu-ayeuna sareng akurat, nu ngaronjatkeun kualitas produk jeung ngaronjatkeun efisiensi produksi!

3 tur hirup layanan lila, pangropéa basajan

The lebur induksi metoda tungku pemanasan listrik tradisional nyaeta ngagunakeun lalawanan kawat pemanasan, kawat lalawanan dina lingkungan hawa tinggi keur lila dina pamakéan oksidasi bakal ngahasilkeun ngurangan hirup layanan na, biaya perawatan tinggi. The panas coil éléktromagnétik dijieunna tina bahan sarta kawat suhu luhur insulating, jadi hirup jasa nyaeta panjang tur tanpa pangropéa nanaon.

4, kakuatan

pemanasan Induksi éléktromagnétik kalawan ngembangkeun sarta kematangan teknologi, prosés produksi jeung téhnologi komponén, software, kayaning panyalindungan dipercaya tina kakuatan ayeuna tiasa 2-200KW.

5, aman

Modél utiliti adopts nu panas induksi éléktromagnétik, nu bisa ngurangan hawa beungeut mesin, sarta awak manusa bisa aman keuna, ku kituna pikeun nyingkahan lumangsungna ngabeuleum sarta tatu kabeuleum kacilakaan disababkeun ku mode pemanasan tradisional jeung ngajaga kasalametan produksi sahiji karyawan.

Fitur

1 hemat tanaga sareng panangtayungan lingkungan, alat-alat kakuatan IGBT Jérman, réliabilitas tinggi, operasi stabil sareng biaya perawatan murah.

2) frékuénsi fase digital dikonci tracking loop, otomatis cocog beban impedansi.

kakuatan 3 kontrol ditutup-loop, ulah aya nu robah hawa disababkeun ku kakuatan ka handap.

4) leuwih tegangan, dina tegangan, kurangna fase, leuwih ayeuna, leuwih panyalindungan panas, tampilan real-time dina parameter, diagnosis sesar tur alarem; leakage alarem otomatis, motong off catu daya jeung kaayaan gawé tina tampilan real-time.

sistim kontrol pemanasan 5) PID, hawa panas seragam, nyegah molten aluminium drift hawa, ngaduruk kirang, komponén logam homogen pikeun ngaronjatkeun laju kualifikasi produk.

6 (LED) controller hawa digital, ukur na ngadalikeun katepatan suhu nepi ka 3 derajat centigrade, kualitas sup aluminium téh alus, anu suhu lebur naék gancang, suhu tungku anu gampang pikeun ngadalikeun, efisiensi produksi nyaeta luhur;

7) struktur integral serat polycrystalline mullite tina tungku, volume leutik, harta insulasi alus, pamakéan énérgi low, efisiensi tinggi, suhu luhur derajat 1200, hirup layanan lila;

8. operasi téh basajan tur daya bisa disaluyukeun jeung karya;

9 (100%) durasi beban, kakuatan maksimum, pikeun mastikeun operasi jam 24.

Lebur kapasitas runtuyan SMJD tungku listrik scraps aluminium daur ulang lebur:

 

ngetik input Power lebur Kamampuh Max Suhu
waja, stainless steel tambaga, emas, pérak (besi tua, Slag) aluminium, alloy aluminium,

Aluminium besi tua, slag aluminium, pop can

1800 ℃
SMJD-463 60 KW 200 KG 500 KG 200 KG
SMJD-480 60 KW 150 KG 500 KG 150 KG
SMJD-580 80 KW 200 KG 600 KG 200 KG
SMJD-600 60 KW 230 KG 560 KG 230 KG
SMJD-900 120 KW 300 KG 900 KG 300 KG
SMJD-905 80 KW 300 KG 900 KG 300 KG
SMJD-1250 80 KW 400 KG 1200 KG 400 KG
SMJD-1250 120 KW 450 KG 1350 KG 450 KG
SMJD-1500 120 KW 500 KG 1500 KG 500 KG
SMJD-1550 120 KW 520 KG 1560 KG 520 KG
SMJD-1700 160KW 600 KG 1700 KG 600 KG
SMJD-2300 160KW 800 KG 2000 KG 800 KG
SMJD-3100 200KW 1200 KG 3000 KG 1200 KG

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/10/SMJD-melting-aluminum-furnace-parameter.pdf" title = "SMJD lebur parameter tungku aluminium"]

Induksi Aluminium smelter

Aluminium tungku lebur ku induksi

Aluminium tungku lebur

Aluminium tungku lééh

kaléng aluminium lebur ngadaur mulang

scraps aluminium prosés lebur ngadaur mulang[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2019/03/Aluminium-Scraps-Recycling-Melting-Process.pdf" judul = "Proses Lebur Daur Ulang Aluminium"]