Chiller e ujit

Përshkrim

Chiller ujit / Chiller Industriale Air ftohur

Model: AC-Series

Model

AC-12

AC-15

AC-20 (D)

AC-25 (D)

AC-30 (D)

AC-40 (D)

ftohje nominale

kapacitet

Kcal / h

25585

35948

47558

51170

71896

94256

Btu / h

101507

142621

188684

203014

285243

373955

KW

29.75

41.8

55.3

59.5

83.6

109.6

US.RT / h

8.5

11.94

15.8

17

23.88

31.31

Fuqia input

KW

11.82

16.42

20.41

23.45

32.75

40.35

Furnizimi me energji elektrike

3PH ~ 380V 50HZ

antipiretik

lloj

R22

lloji i kontrollit

valvula e zgjerimit termostatik

kompresor

lloj

rrotull hermetik

fuqia (KW)

9.82

13.72

8.3 × 2

9.82 × 2

13.72 × 2

17.1 × 2

kondensator

lloj

tifoz bakri finned + tingujt e ulët të zhurmës së rotorit

Rrjedhja e ajrit ftohës (m3/ H)

12000

15000

20000

25000

30000

40000

aparat avullimi

lloj

rezervuar uji me spirale

rrjedha e ftohur e lëngut

(m3/ H)

5.12

7.2

9.52

10.25

14.39

18.87

vëllimi i rezervuarit (L)

200

270

350

350

420

580

tubit të hyrjes dhe daljes

diametër

2 "

2 "

2 "

2-1 / 2

2-1 / 2

3 "

pompë uji

fuqia (KW)

1.5

1.5

2.25

2.25

3.75

3.75

ngre (m)

20

20

20

20

22

22

mbrojtja e sigurisë

kompresor mbi temperaturën, mbi presionin aktual, të lartë dhe të ulët, mbi temperaturën, sekuencën e fazës, mungesën e fazës, mbinxehjen e shkarkimit

dimension

Gjatësia (mm)

1530

1850

2000

2000

2000

2000

gjeresi (mm)

780

990

1130

1130

1480

1560

lartësia (mm)

1430

1680

1720

1924

1800

1800

peshë

Kg

530

750

835

920

1150

1350

Shënim:
1. Kapaciteti nominal i ftohjes është sipas:
Temperatura e lëngut të ftohtë të hyrjes: 12 ℃
Lëngjet e ftohta të rrjedhës: 7 ℃
Temperatura e ajrit të ftohjes së hyrjes: 30 ℃
Temperatura e ajrit të ftohjes së daljes: 35 ℃
2. Gama e punës:
Gama e temperaturës së lëngut të ftohtë është nga 5 ℃ në 35 ℃;
Diferenca e temperaturës midis lëngut të ngrirë të hyrjes dhe daljes është nga 3 ℃ në 8 ℃.
Është më mirë të përdorni chiller ndërsa temperatura e ambientit në ose nën 35 ℃.
Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar dimensionet ose parametrat e mësipërm pa njoftim të mëtejshëm.

Karakteristika:
Efikasitet të lartë
Kontroll i saktë i temperaturës ± 1 ° C
Kompresor Hitachi scroll type
Alarmi i gabimit për treguesin e defektit dhe Kodi i gabimit tregoi për kontrollimin e problemit lehtësisht
Dizajni i mrekullueshëm dhe elegant evropian me Contral Inteligjent Digital, i lehtë për përdorim
Lehtë për tu instaluar dhe mirëmbajtur
Një vit garanci
Aplikacion
Spektrometri i difraksionit me rreze X
Prerja e rrymës / Shkëndija erozioni EDM (EDM = - Machining Electron Discharge)
Pajisje mjekësore
Vegël makine
Makinë injeksion induksion
Makinë saldimi me frekuencë të lartë
Shtypi hidraulik
Presioni vdesin hedh
furrat
Prodhuesit e energjisë
Ftohja e kondensatorit për dhomat e provës me temperaturë të ulët
Makinë injeksion i derdhur
Plasma spray / Veshje makine
Pas ftohësit për tharësin e ajrit të ngjeshur
Bimët e procesit kimik
Vdes dhe prodhimi i pigmenteve
Industria farmaceutike
Bimët electroplating
Bimët anodizing
Industria e ushqimit dhe pijeve

chiller industriale me ftohje ajri

 

 

 

 

 

 

 

 

chiller ujë

=