Sistemi i Brazingut me Frekuencë Ultrahigh

Përshkrim

Sistemi i Brazingut me Frekuencë Ultrahigh me Induksion

 

Model

DW-UHF-100KW

Tensioni Input

3 phases,380V±10%,50/60Hz

Prodhimit të energjisë

100KW

Frekuenca oscillate

50-150KHz

Maksimumi i hyrjes aktuale

145A

Uji ftohjes

> 0.2 MPa, 10L / Min,

peshë

160KG

Cikli i Punës

100%

Masat

Kryesor

760x400x880mm

Kokë

510x300x450mm

Karakteristikat kryesore:

1.With frekuencë të lartë deri në 150KHZ, dhe pjesë shumë të hollë dhe të vogël mund të nxehet lehtë.

2.IGBT dhe teknologjitë aktuale invertuese janë përdorur; besueshmëri më të lartë dhe kosto më të ulët të mirëmbajtjes.

Cikli i detyrës 3.100%, puna e vazhdueshme është e lejuar në prodhimin maksimal të fuqisë.

4. Statusi i fuqisë aktuale ose konstante të vazhdueshme mund të zgjidhet në përputhje me rrethanat për të arritur efikasitet më të lartë të ngrohjes;

5.Display i fuqisë së ngrohjes dhe ngrohjes aktuale dhe frekuencave oscillating.

6.Simple për instalimin, instalimi mund të bëhet nga personi joprofesional shumë lehtë;

Pesha 7, e vogël;

Forma 8. Dhe madhësia e spirales së induksionit mund të ndryshohen lehtësisht për të ngrohur pjesë të ndryshme.

9.Përparësitë e modelit me timer: fuqia dhe koha e funksionimit të periudhës së ngrohjes dhe periudha e mbajtjes mund të vendosen përkatësisht, për të realizuar një kurbë të thjeshtë të ngrohjes, ky model sugjerohet të përdoret për prodhimin e serisë për të përmirësuar përsëritshmërinë.

Koha e ngrohjes 10.Auto: 0.1-99.9seconds, Koha e mbajtjes automatike: 0.1-99.9seconds, Koha e ftohjes automatike: 0.1-99.9seconds

Aplikacionet kryesore:

Shuarje e boshtit

Shuarje e pajisjes

Brazing i shufrave bakri

Ngrohja e guaskës së plumbit

Lundrues shkrihet me ujë crucible ftohur

Pjekja e telit vazhdimisht, Etj.

 

=