Njësitë bërthamore me induksion portativ

Përshkrim

Njësitë e lëvizjes së induksionit portabël

Model DW-UHF-4.5KW
Tensioni Input Faza e vetme, 220V, 50-60HZ
Prodhimit të energjisë 4.5KW
Frekuenca oscillate 1100-2000KHz
Input aktual 5-20A
peshë 21KG
Masat Kryesor 330X310X155mm
Heaer 125X60X95mm

Karakteristikat kryesore:

 • Me frekuencë të lartë deri në 1100-2000KHz trashësia e shuarjes mund të kontrollohet më e ulët se 1mm dhe pjesët shumë të hollë dhe të vogla mund të nxehen lehtësisht.
 • IGBT dhe teknologjitë invertuese aktuale janë përdorur; besueshmëri më të lartë dhe kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Cikli i detyrës 100%, puna e vazhdueshme është e lejuar në prodhimin maksimal të fuqisë.
 • Statusi aktual i fuqisë konstante ose konstante mund të zgjidhet në përputhje me rrethanat për të arritur efikasitet më të lartë të ngrohjes;
 • Shfaqja e fuqisë së nxehtësisë dhe frekuencës aktuale të nxehtësisë dhe frekuencave.
 • Thjeshtë për t'u instaluar, instalimi mund të kryhet nga personi joprofesional shumë lehtë;
 • Pesha të lehta, madhësi të vogël;
 • forma dhe madhësia e ndryshme e spirales së induksionit mund të ndryshohen lehtësisht për të ngrohur pjesët e ndryshme.
 • Avantazhet e modelit me timer: fuqia dhe koha e operimit të periudhës së ngrohjes dhe periudha e mbajtjes mund të paracaktohet respektivisht, për të realizuar një kurbë të thjeshtë të ngrohjes, ky model sugjerohet të përdoret për prodhimin e serisë për të përmirësuar përsëritshmërinë.

Aplikacionet kryesore:

 • Trajtimi i nxehtësisë së marsheve dhe boshtit
 • Ngrohja e telit më të vogël se 1mm
 • Shkrihet lundrues për kërkimin e institutit apo kolegjit e kështu me radhë.
 • Shuarja e sipërfaqes.
 • Brazing i shufrave bakri
 • Ngrohja e guaskës së plumbit
 • Lundrues shkrihet me ujë crucible ftohur
 • Pjekja e telit vazhdimisht
 • Model Dëshira e Input Power Frekuenca oscillate Zmadhoni fuqinë Max Cikli i punës Dëshira e ujit të ftohjes
  DW-UHF-4.5KW AC 1X220V

  50or60KHz

  1100-2000

  KHz

  4.5KW 80% 0.2Mpa <30

  5L / Min

  DW-UHF-6KW-I AC 1X220V

  50or60KHz

  9000-2000

  KHz

  6KW 80% 0.2Mpa <30

  5L / Min

  DW-UHF-6KW-III AC 3X3800V

  50or60KHz

  150-500KHz 6KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

  DW-UHF-10KW AC 3X3800V

  50or60KHz

  100-300KHz 10KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

  DW-UHF-20KW AC 3X3800V

  50or60KHz

  50-250KHz 20KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

  DW-UHF-30KW AC 3X3800V

  50or60KHz

  50-200KHz 30KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

  DW-UHF-40KW AC 3X3800V

  50or60KHz

  50-200KHz 40KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

  DW-UHF-60KW AC 3X3800V

  50or60KHz

  50-150KHz 60KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

  DW-UHF-100KW AC 3X3800V

  50or60KHz

  50-150KHz 100KW 100% 0.2Mpa <30

  6L / Min

=