procesi i pjesëve të çelikut bashkues dhe të bronzit

Përshkrim

Industria: Prodhim industrial i bashkimit të bashkimit

Pajisje: Ngrohës bashkimi me induksion handheld DW-UHF-6KW

Materialet për Testin 1: Kapak bronzi

Materialet për Testin 2: Steeleliku i uritur

Power: 6 kW

Temperatura: 800 oF (426 ° C)

Ora: 3-4 sekonda.

Pjesët përdoren në sistemet e kontrollit të nivelit të lëngshëm.

Hapat e procesit për Testin 1:
Së pari, lidhësi i paravendosur vihet nën buzën e pjesës së punës. Pastaj, kapaku u shtua. Furnizimi me energji elektrike - u vendos në 3 sekonda. Procesi i bashkimit përfundoi.

Hapat e procesit për Testin 2:
Përsëri, bashkuesi i formës paraprake vendoset rreth buzës së sipërme të pjesës së punës. Teli që duhet të bashkohet i shtohet pjesës së punës. Koha e furnizimit me energji është vendosur në 4 sekonda. Procesi i bashkimit të induksionit përfundon brenda kohës së caktuar. Salduesi i tepërt pastrohet.