Heqja e telave të ngrohjes me induksion

Përshkrim

Ngrohja e furrës së nxehtësisë së induksionit për të djegur shtresën e llak me ngrohje RF

Objektivi Kabllot e nxehtësisë për të djegur shtresën e llakut
Materiali Pako telash bakri telash me një prerje drejtkëndëshe prej 025 inç katror (0635 centimetra katrorë)
Temperatura 1300 ° F (704 ° C) për 5 sekonda
Frekuenca 204 kHz
Pajisjet Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-10kW i pajisur me një stacion të ngrohjes në distancë, që përmban (1) kondensator 1.00 μf. Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht
për këtë aplikim.
Procesi Një spiral spiral me tetë kthesa përdoret për të gjeneruar modelin e dëshiruar të nxehtësisë. Spiralja ka një ID 0.62 ”. Futet dhe nxehet një tel individual për të djegur llakun për 5 sekonda. Zonat me prerje tërthore më të mëdha kërkojnë një kohë më të gjatë nxehtësie ose fuqi më të lartë.
Pas ciklit të nxehtësisë, çdo tel hiqet nga spiralja dhe lejohet të ftohet me një shpejtësi natyrore.
Rezultatet / Përfitimet Krahasuar me mjete mekanike, ngrohja me induksion është:
• Më shpejt
• Shumë e përsëritshme për rezultate të qëndrueshme

nxjerrje teli me ngrohje induksioni