Çeliku i ngrohjes me induksion për të përkulur

Përshkrim

Çeliku i ngrohjes me induksion për të bending me sistemin e ngrohjes me induksion me frekuencë të lartë

Objektivi Pincë nxehtësie për formimin përfundimtar të dorezave
Pincë prej çeliku të materialeve merret me 5 "(12.7 cm) gjatë; 0.14 "(3.56mm) të trasha
Temperatura 1200ºF (649 ºC)
Frekuenca 50 kHz
Pajisjet Sistemi i ngrohjes induktive DW-HF-4.5kW, i pajisur me një stacion të ngrohjes në distancë që përmban dy (2) kondensatorë 0.33 μF për një total prej 0.66 μF. Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht
për këtë aplikim.
Procesi Një spiral spiral me shumë kthesa përdoret për të ngrohur një zonë të gjatë 3.75 "(9.53cm) në një dorezë të pincës në të njëjtën kohë. Dizajni i spirales lejon ngarkimin dhe shkarkimin e lehtë pa pasur nevojë të rrotullohet pjesa. Doreza futet në spirale dhe nxehet për 30 sekonda për të arritur 1200 ° F. Pastaj pjesa transferohet në a
shtypni dhe formoheni në formën e duhur të trajtimit.
Dorezat e shumë pincave mund të nxehen njëkohësisht me një furnizim më të lartë kW.
Rezultatet / Përfitimet • Ngrohja e saktë e zonës së dëshiruar shmang mbinxehjen e pjesës. Kjo siguron cilësi më të lartë krahasuar me ngrohjen me një pishtar.

induksion heaing çeliku trajtuar