Induksioni Formëzimi i Titanium Rods

Përshkrim

Induksioni Formëzimi i shufrave të titanit me sistemin e ngrohjes me induksion RF

Qëllimi Për të ngrohur boshllëqet e shufrave të titanit përpara se të formohet një furçë turbine.
Boshllëqet e shufrave të titanit material 0.591 ″ (15.01 mm) OD me 11.8 ″ (299.7 mm) e gjatë
Temperatura 2030ºF (1110 ° C)
Frekuenca 60 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-HF-45kW i pajisur me një kokë pune të largët të përbërë nga tetë (8) kondensatorë me vlerë 0.66 μF.
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral spiral nëntëmbëdhjetë kthesash përdoret për të ngrohur boshllëqet e shufrave të titanit në 2030ºF (1110 ° C) në 25 sekonda.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Rritja e normave të prodhimit
• Nxehtësi e përsëritshme, e besueshme dhe e qëndrueshme pa flakë.
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të operatorit për prodhim

Induksioni Formëzimi i Titanium Rods