Tuba inkorporimi me injeksion të çelikut

Përshkrim

Induksioni i tubave të çelikut me tub çeliku-Tub me tubacione me frekuencë të lartë

Objektivi Për të ngrohur tubat prej çeliku në 2000 ºF (1093 ºC) në një atmosferë inerte
Materiali 0.1 "(2.54mm) tub çeliku inox
Temperatura 2000 ºF
Frekuenca 323 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-6kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban një kondensator 1.0μF.
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Për të ngrohur tubin prej çeliku të pandryshkshëm përdoret një spiral me dy kthesa përqendrimi. Procesi i pjekjes zhvillohet në një atmosferë inerte për të parandaluar oksidimin. Tubi prej çeliku inox vendoset në atmosferën inerte dhe nxehet në 2000 ºF (1093 ºC) në 15 sekonda për të arritur karakteristikat e dëshiruara.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Proces i shpejtë, i kontrollueshëm
• Ngrohni zona shumë të vogla brenda tolerancave të sakta të prodhimit
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Edhe shpërndarja e ngrohjes

High_Frequency_Induction_Heating_Annealing_Steel-Tub