Kontakt Induksioni

Përshkrim

Induksioni Përpunimi i tunxhit Kontakt Për Crimping Me Sistemin e Ngrohjes RF

Qëllimi Për të anneal një zonë të vogël të një kontakti elektrik për crimping
Materiali Kontakti elektrik lopatë femër prej bronzi me një lak tërthor të tërthortë në fund 0.5 ”(12.7 mm) të gjatë, 0.25” (6.3 mm) të gjerë dhe 0.03 ”(0.8 mm) të trashë, 1000ºF (538ºC) bojë nxehtësie
Temperatura 1000ºF (538ºC)
Frekuenca 310 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-10kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban dy kondensatorë 1.0μF për një total prej 0.5 μF

kontakte bronzi induktimi
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral i rrotave të flokëve përdoret me një kthesë për të ngrohur kontaktin elektrik në 1000ºF (538ºC) në 1.5 sekonda. Kontaktet janë në shirita në qendrat 0.75 "(19 mm) dhe do të funksionojnë vazhdimisht me një shpejtësi prej 50 '(15.24m) në minutë.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Përcaktoni saktësinë
• Rezultatet e qëndrueshme

Pjekja-bronzi-kontakt