Falsifikimi dhe shkrirja e energjisë me gjenerator induksioni

Përshkrim

Formëzimi dhe shkrirja e energjisë me gjenerator induksion MF240 / 300KW

Aplikacionet kryesore:

 1. ≤500KG prej ari, argjendi, bakri, shkrirje bronzi.
 2. ≤200KG e çelikut, shkrirjes çelik inox.
 3. ≤ 200KG e aluminit, aliazh alumini shkrirjes.
 4. nxehtësia për përputhjen e boshtit në vrimë.
 5. Nxehtësia e shufrës së çelikut ose bronzi dhe arrë për falsifikim, etj.

Specifikimet kryesore:

Fuqia maksimale e hyrjes: 300KW

Frekuenca maksimale: 1-20KHz, e përshtatur sipas pjesës së punës që kërkon.

Rryma maksimale e hyrjes: 480A

Rryma e daljes: 30-450A

tension prodhimit: 70-550V

Tensioni i hyrjes: 380VAC tri faza, 50 ose 60Hz

Cikli i punës: 100%

Koha e ngrohjes automatike: 1-99.9seconds

Koha e mbajtjes automatike: 1-99.9sedonds

Uji i ftohjes: ≥0.2Mpa, ≥10L / min

Madhësia e gjeneruesit: (L x H x H): 560 x 560 x 1750mm

Pesha e gjeneratorit: 240KG

Madhësia e kompensimit të kondensatorit (L x H x H): 1060 x 460 x 670mm

Pesha kompensuese e kondensatorit: 150KG

Karakteristikat kryesore:

 1. Me komponentën e fuqisë IGBT dhe teknologjinë invertuese aktuale, frekuenca e lëkundjes së daljes mund të shkojë nga 1KHZ në 20KHZ dhe përdoret qark paralel i oscilimit.
 2. Madhësia e vogël, krahasuar me makinën e kontrolluar nga SCR, nevojitet vetëm hapësira e punës 1 / 10, në masë të madhe zvogëlon hapësirën e okupimit.
 3. Efikasitet të lartë dhe kursim të energjisë, një faktor i fuqisë së lartë dhe efikasitet të energjisë brenda fushës së fuqisë së plotë.
 4. Me gamë të gjerë të frekuencave nga aftësia automatike e ndjekjes 1-20KHZ, nuk ka nevojë për rregullim në skenë.
 5. 100% duty cycle, 24hours aftësi të vazhdueshme të punës në fuqinë maksimale.
 6. Modalitetet alternative të tensionit të prodhimit ose fuqisë së kontrollit janë alternativa;
 7. Shfaqja e plotë e fuqisë së prodhimit, frekuencës së prodhimit, tensionit dhe rrymës së daljes.
 8. operacion i thjeshtë: operacioni mund të mësohet në një minutë.
 9. instalim i thjeshtë: lidhni makinën vetëm me 3phase 380VAC dhe vetëm me ujë ftohës.
 10. mund të zgjidhet kohëmatësi për të paravendosur dhe përshtatur kohën e ngrohjes, fuqinë e ngrohjes, kohën e mbajtjes, fuqinë mbajtëse respektivisht për të kontrolluar kurbën e ngrohjes dhe temperaturën e ngrohjes.

Avantazhet e teknologjisë aktuale të kontrollit inverting:

 1. Teknologjia aktuale e kontrollit inverting, teknologjia e kontrollit të dyfishtë dhe teknologjia e ndjekjes së frekuencës, përdoren për të garantuar punën e qetë me frekuencë të madhe të 1 në 20KHZ.
 2. Me teknologjinë aktuale të kontrollit invertues realizohet qarkullimi paralel me oscillim që udhëheq karakteristikat unike të gjeneratorit të frekuencës së mesme.
 3. me teknologjinë aktuale të kontrollit inverting, statusi i punës i IGBT mund të përmirësohet në masë të madhe, cikli i detyrës 100% mund të realizohet lehtësisht për të lejuar që makina të punojë 24hours në prodhimin maksimal të fuqisë.
 4. me teknologjinë aktuale të kontrollit inverting, besueshmëria e IGBT mund të përmirësohet në një hap të madh për të ulur pjesën më të madhe të riparimit.
=