Pajisjet e Brazingut Induksion Elektromagnetik

Përshkrim

Pajisjet e Brazingut Induksion Elektromagnetik

Model DW-UHF-60KW
Tensioni Input Faza 3, 380V, 50-60Hz
Prodhimit të energjisë 60KW
Frekuenca oscillate 30-150KHz
Maksimumi i hyrjes aktuale 90A
Cikli i Punës 100%
Ngrohje aktuale 15-145A
peshë 120KG
Masat Kryesor 680X370X640mm
Heaer 530X330X480mm

Karakteristikat kryesore

1.With frekuencë të lartë deri në 150KHZ, dhe pjesë shumë të hollë dhe të vogël mund të nxehet lehtë.
2.IGBT dhe teknologjitë aktuale invertuese janë përdorur; besueshmëri më të lartë dhe kosto më të ulët të mirëmbajtjes.
Cikli i detyrës 3.100%, puna e vazhdueshme është e lejuar në prodhimin maksimal të fuqisë.
4. Statusi i fuqisë aktuale ose konstante të vazhdueshme mund të zgjidhet në përputhje me rrethanat për të arritur efikasitet më të lartë të ngrohjes;
5.Display i fuqisë së ngrohjes dhe ngrohjes aktuale dhe frekuencave oscillating.
6.Simple për instalimin, instalimi mund të bëhet nga personi joprofesional shumë lehtë;
Pesha 7, e vogël;
Forma 8. Dhe madhësia e spirales së induksionit mund të ndryshohen lehtësisht për të ngrohur pjesë të ndryshme.

9.Përparësitë e modelit me timer: fuqia dhe koha e funksionimit të periudhës së ngrohjes dhe periudha e mbajtjes mund të vendosen përkatësisht, për të realizuar një kurbë të thjeshtë të ngrohjes, ky model sugjerohet të përdoret për prodhimin e serisë për të përmirësuar përsëritshmërinë.

Aplikimet:

I projektuar posaçërisht për copa të vogla precize, shuarje, ngrohje.

   * Trajtim i fortë për rripin e sharrës, thikë.

   * Trajtimi i ngurtë për të dy anët rripin e thikës.

   * Shuarje të valvulave.

   * Elektroda e ngrohjes.

   * Brazing e tipit sharrë.

   * Shuarje e pajisjes.

   * Ngrohja e vidheve të vogla.

   * Stërvitja e falsifikimit ose forcimit.

   * Brazing e stërvitjeve të vogla PCB.

   * Brazing për pjesë të stoli.

   * Brazing për pjesët e hardware.

   * Brazing për pjesët e kornizës optike spectacle.

   * Bashkim për lidhësin e lidhjes së të dhënave DLC.

   * Antenat e lidhjes me kallaj.

   * Tin bashkim kabllor koaksial.

   * Hedhja e pjesëve të vogla.

   * Brazing e mjeteve.

   * Shuarja e boshtit të vogël.

   * Formimi i boshtit të vogël.

=