Ngrohja e Pritësit të Induksionit

Si funksionon ngrohja e aparatit të induksionit? Një mbajtës përdoret për ngrohjen induktive të materialeve jopërçuese si qeramika dhe polimeret. Sukepesori nxehet nga një sistem i ngrohjes induktive, ku përcjellja transferon nxehtësinë në materialin e punës. Susceptors shpesh bëhen nga karabit silic, molibden, grafit, çeliqe çelik dhe një numër i materialeve të tjera përcjellëse. Me pranues Lexo më shumë