induksion kapak karabit çeliku brazing në bosht

Kapak çeliku i karabit çeliku me induksion me frekuencë të lartë. Konsumatori aktualisht përdor një proces pishtari, por dëshiron të ndryshojë në bashkimin e induksionit në mënyrë që të zvogëlojë skrapin dhe të ripunojë dhe të përmirësojë cilësinë e frenimit. Pajisjet Ngrohësi i bashkimit me induksion dore DW-UHF-6kw-III Materialet • Çeliku i karbonit • kapakët e karabit magnetik • Aliazh - Lexo më shumë