Teli i bashkimit të induksionit të bashkëaksisë

Tela e bashkimit të inkorporimit të bashkëmaksimit me njësitë e ngrohjes me frekuencë të lartë

Objektivi Për të bashkuar përçuesin qendror dhe bishtalecin mbrojtës të tubave të telit në 500 (250) ° F (° C).
Materiali • Asambletë të furnizuara nga konsumatorët
• Temperatura që tregon bojë
• Teli i saldimit me flux
Temperatura 500 (250) ° F (° C)
Frekuenca 272 kHz
Pajisjet Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-4.5kW, i pajisur me një stacion të ngrohjes në distancë që përmban dy kondensatorë 0.33 μF. Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Përdoret një spiral spiral me shumë kthesa dhe bojë që tregon temperaturën zbatohet në zonën e nyjeve. Montimi i telit vendoset mbi spiralin e ngrohjes me induksion dhe zbatohet fuqia RF. Vendoset koha në temperaturë dhe modeli i ngrohjes në pjesë. Asambleja tjetër e telit vendoset në spiralë, kuvendi nxehet dhe tela e bashkimit futet në nyje. Montimi nxehet mirë dhe arrin 500 ° F për 10 sekonda.
Rezultatet / Përfitimet • eliminimi i një procesi crimp
• Janë bërë lidhje më të besueshme
• Kohë më të shpejtë të procesit

induksion teli bashkim

 

 

 

 

 

 

 

 

teli bashkohen së bashku